2102528401 Δημάρχου Μπέκα Χρήστου 107, Αθήνα babiskak@gmail.com

 

ΚΑΚΑΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΑΤΑ
______

η εταιρεία

 

Δίπλα σας από το 1987!

Δεύτερη γενιά στις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.
 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και δεκάδες χρόνια στο χώρο της κατεργασίας αλουμινίου και σιδήρου και πλέον κατέχει μια κορυφαία θέση στο χώρο των κατασκευών στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα, ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε σας επιθυμία και ανάγκη.

 

Ασχολούμαστε με:
κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου EUROPA, σήτες, ρολά, πέργκολες ,παραδοσιακά κάγκελα και ειδικές κατασκευές.

 

Έχουμε στο ενεργητικό μας πολυκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές οικίες κι αναάμβάνουμε ανακαινίσεις (αλλαγή των παλιών κουφωμάτων) σε όλη την Αθήνα και αλλά εκτός Αθηνών.

Έχουμε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες αλουμινίου όπως η EUROPA και συνεχώς παρακολουθούμε σεμινάρια με σκοπό την εξέλιξη και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτης ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευές.

 

Σκοπός του πατέρα μου που ξεκίνησε την εταιρεία το 1987 αλλά και δικός μου είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που να προσδίδουν αξία στο εταιρικό μας όνομα σε προσιτές τιμές.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ